Vores historie

Bond Street er en berømt shoppinggade i London bydelen ”City of Westminster”

Gaden er berømt for at være hjemsted for mange af verdens mest prestigefulde modehuse og luksusmærker.

Bond Street er opkaldt efter Sir. Thomas Bond, som var adlet 1. Baronet og som levede i perioden fra 1620 til 1685. Thomas Bond var ejendomsinvestor, og ejede det landområde som i dag udgør Bond Street, og var en nær ven af den Engelske Kong Charles II. og var desuden ”Comptroller” ved det Engelske hof, med ansvar for kongehusets økonomi.

Sir. Thomas Bond er i dag mest kendt som stamfader og tip-tip oldefar til den fiktive spion James Bond, en karakter skabt af forfatteren Ian Fleming og berømmet via hans bøger og film.

Bond familiens motto ”Orbis non Sufficit” som på engelsk betyder “The World is Not Enough” spiler en fremtrædende rolle I James Bond filmen ”In her Majesty’s Secret Service” og blev senere til titlen på Bond filmen ”The World is Not Enough” fra 1999.

Bond Familiens motto er også inkorporeret i familiens våbenskjold.

Bond Street Gin er opkaldt til ære for Sir. Thomas Bond som var en Gentleman med stil og en kvalitetsbevidst livsnyder.

"A Step Up - May be the perfect beginning of a great Journey"
Ejeren af Bond Street Gin Anton Rasmussen, og Master Distiller Charles Maxwell

VORES GRUNDLÆGGER

Ideen bag Bond Street Gin er udtænkt af Anton Rasmussen. som har en baggrund som uddannet kok. Han har ladet sig inspireret af sit håndværk, og arbejdede med Smag, Duft, og Tekstur, og som gin entusiast havde han en vision om at skabe sin egen eksklusive gin.

For at kunne fremstille en gin i verdensklasse rådførte han sig med verdens førende Gin Master Distiller – Charles Maxwell, og sammen skabte de den unikke opskrift på Bond Street Gin, der inkluderer vores signatur krydderurt Sommersar.

Bond Street Gin er en “Ultra Premium Gin” af enestående kvalitet. Den tidløse elegante glaskaraffel med matchende sølvkrave, er fuldendt med en elegant prop i massivt glas der er specielt designet til Bond Street Gin, og formidler et maskulint, eksklusivt, luksusimage, værdigt til at ære Sir. Thomas Bond som var en luksus aficionado par excellence.